Gekantelde vrachtauto zorgt voor verkeershinder op N293

zaterdag 13 mei 2017

Roermond - Naar aanleiding van een eenzijdig ongeval met een tankauto geladen met stookolie, is de N293 (Oostangent Zuid) vermoedelijk nog de hele morgen afgesloten in verband met hulpverlening en werkzaamheden.

Rond 07.30 uur kreeg de politie melding van een eenzijdig aanrijding op de N293. Een Duitse vrachtauto geladen met twintig duizend liter stookolie kantelde door nog onbekende oorzaak. De bestuurder liep alleen een hoofdwond op hierbij. Het slachtoffer is opgevangen door de hulpdiensten.

Er is een nog onbekende hoeveelheid vloeistof weggelekt. De brandweer laat weten dat de situatie nu stabiel is. De lading zal onder begeleiding van de brandweer in een lege tankwagen worden overgepompt. De verwachting is dat het overpompen van de lading naar een lege tankauto nog een groot deel van de ochtend in beslag gaat nemen.

Er zijn verkeersafzettingen aan beide zijden van de N293, tussen industrieterrein Roerstreek en Melick, opgesteld door de hulpdiensten. Advies aan weggebruikers is om alternatieve routes te gebruiken en de aanwijzingen van verkeersbegeleiders ter plaatse op te volgen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Herkenbosch | 112 alarmeringen Herkenbosch | Goedkoop Tanken in Herkenbosch | Supermarkten in Herkenbosch | Weerbericht Herkenbosch