Man aangehouden voor ernstige mishandeling

vrijdag 14 februari 2014

Posterholt - De politie heeft donderdagmiddag een 31-jarige man uit Roermond aangehouden voor een ernstige mishandeling van tankstationmedewerkster afgelopen zaterdag.

Direct na het incident bijeen tankstation aan de Roermondsewegwerd er door de politie een onderzoek ingesteld en een getuigenoproep gedaanrichting burgers. De verdachte meldde zich donderdag zelf bij de politie, waarnahij is aangehouden voor de zware mishandeling en diefstal met geweld. Ook zijnauto is in beslaggenomen.

Incident

Een medewerkster van het tankstation zag zaterdag 8 februarirond 14.30 uur dat er een personenauto aan het tanken was. Zij vertrouwde desituatie niet omdat zij zag dat er iets niet klopte met de kentekenplaten van debetreffende auto. Daarop vroeg de vrouw de bestuurder om af te rekenen maar ditdeed hij niet. In plaats van te betalen startte hij de auto en reed daarbij devrouw aan. Zij kwam op de motorkap terecht en liet korte tijd later los,waardoor ze op de grond terechtkwam. De vrouw liep schaafwonden en een kneuzingaan haar been op.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Herkenbosch | 112 alarmeringen Herkenbosch | Goedkoop Tanken in Herkenbosch | Supermarkten in Herkenbosch | Weerbericht Herkenbosch