Onderzoek brand kelder flatgebouw nog in volle gang

zaterdag 5 september 2015

Roermond - Het onderzoek naar de brand in de kelder van een flatgebouw aan de Olieslagersstraat in Roermond is nog in volle gang. Bij de brand kwam één flatbewoner, een man van 46 jaar, om het leven.

De brand brak vrijdagavond rond 23.30 uur uit in een gang in de kelder van het flatgebouw. De brand ging gepaard met hevige rookontwikkeling en twee verdiepingen boven de bergingen moesten worden ontruimd.

De bewoners, die opgevangen werden in de nabij gelegen Oranjerie, konden in de loop van de nacht weer naar hun woningen terugkeren. De gang waar de brand was ontstaan bleef afgesloten.

Hoe de brand is kunnen ontstaan, is nog niet bekend. Op dit moment vindt er tactisch, technisch en een buurtonderzoek plaats naar de oorzaak van de brand. Getuigen worden gehoord. Het is vooralsnog onduidelijk waarom het slachtoffer in de berging aanwezig was. Hiernaar vindt nog onderzoek plaats, evenals naar de precieze doodsoorzaak van de overleden man.

(NB: de brandweer heeft afgelopen nacht een mediabericht gepubliceerd via www.regiomeldingen.nl)

BVH 2015166719

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Herkenbosch | 112 alarmeringen Herkenbosch | Goedkoop Tanken in Herkenbosch | Supermarkten in Herkenbosch | Weerbericht Herkenbosch