Man overvalt tankstation

donderdag 29 januari 2015

Roermond - Donderdagavond heeft een gewapende man een overval gepleegd op een tankstation aan de Sint Wirosingel in Roermond

Tegen 19:00 uur kreeg de politie de melding dat het tankstation zojuist wasovervallen door een onbekende man. Gewapend met vermoedelijk een steekwapen hadde overvaller zojuist een greepuit de kassa gedaan. Met een nog onbekendgeldbedrag verdween de man hierna te voet over het fietspad in de richting vanhet retailpark in Roermond.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die de man rond dat tijdstip in de buurtvan het tankstation of mogelijk elders in de stad hebben gezien. De man istussen de 1.65 en 1.70 meter lang. Hijdroeg een blauwe pet met witte tekst eneen grijs vest, waarvan hij de capuchon over zijn hoofd had getrokken. Verderdroeg hij donkerblauwe jeans en lichte sportschoenen.

Mensen die de man denken te hebben gezien, worden verzocht contact met depolitie op te nemen. De politie is bereikbaar op het telefoonnummer 0900 8844.Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting M. te bereiken op 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Herkenbosch | 112 alarmeringen Herkenbosch | Goedkoop Tanken in Herkenbosch | Supermarkten in Herkenbosch | Weerbericht Herkenbosch