Diverse tips gevonden baby

woensdag 19 juni 2013

Roermond - De politie kreeg diverse tips van het publiek in de zaak van de vondeling in Roermond. Deze worden allemaal zorgvuldig meegenomen en bekeken in de hoop in contact te komen met de moeder van de jongen.

Diverse media brachten de hulpvraag van de politie en ook in deuitzending van Opsporing Verzocht werd een oproep richting het publiek gedaan.In totaal heeft de politie op dit moment tien tips binnengekregen via 0800 - 6070. Deze informatie wordt meegenomen in het onderzoek van de politie. Daarnaastis er woensdagochtend een passantenonderzoek gehouden op vindplaats van de baby,de hoek van de Wilhelminalaan met de Broekhin-Zuid. Het jongentje verblijft nogaltijd in het ziekenhuis.

Hulp van het publiek

Graag wil de politie nogmaals herhalen dat het belangrijk is om in contact tekomen met de moeder van het jongentje. Alle hulp van het publiek is daarbijwelkom. Hebt u informatie? Neem dancontact op met de politie via het specialetelefoonnummer 0800 - 60 70. Dit nummer is vierentwintig uur per dag bereikbaar.Daarnaast kunt uookanoniem bellenvia 0800 - 7000.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Herkenbosch | 112 alarmeringen Herkenbosch | Goedkoop Tanken in Herkenbosch | Supermarkten in Herkenbosch | Weerbericht Herkenbosch